Assertiviteitstraining volwassenen (18+) Haaksbergen

Training voor volwassenen die conflicten uit de weg gaan, onzeker zijn of weinig zelfvertrouwen hebben, een negatief zelfbeeld hebben, geen grenzen stellen of emoties niet herkennen of verkeerd uiten.

Datum

Nog geen datum bekend

Thema('s)

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan hoe jij je zich prettiger kan voelen in de omgang met anderen en hoe je om kan gaan met (voor de deelnemer) lastige situaties. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en om met meer zekerheid en vertrouwen om te kunnen gaan met alledaagse, soms lastige situaties.

Hoe werkt het
Er wordt vooral door middel van “doen” geoefend met verschillende praktijkvoorbeelden. Er wordt stilgestaan bij de dingen die nog niet zo goed lukken, maar veel meer nog bij die dingen die al wel heel goed gaan.

Na aanmelding nodigen we je uit voor een intakegesprek met één van de trainers (maatschappelijk werker) waarin je kunt aangeven waar je tegenaan loopt.

Aanmelden
Aanmelden voor de assertiviteitstraining 18+ kan via onderstaand aanmeldformulier. Wil je liever eerst contact met een trainer bel dan naar Wijkracht 088 945 57 22 of stuur een mail met daarin uw vraag en de betreffende training naar info@wijkracht.nl

Aanmelden

Deelnemer jonger dan 18 jaar?

Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, vul dan hier de gegevens van ouder/verzorger in.

Gegevens deelnemer

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.