Cursus Empowerment

Datum

Nog geen datum bekend
verwacht voorjaar 2023

Thema('s)

Locatie

Wijkracht, Johannaweg 26, 7555 CR Hengelo

Empowerment

De cursus Empowerment gaat om het ontdekken wat je wil, wat je al kan en wat je nog nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Daardoor sta je sterker in het leven.

Empowerment is er voor mensen die aan de slag willen met hun toekomst en moeite hebben met taal, rekenen en/of digitale vaardigheden. De cursus motiveert bijvoorbeeld om: 

• een opleiding te gaan volgen

• te gaan werken aan taal, rekenen en/of digitale vaardigheden

• (vrijwilligerswerk)werk te zoeken.

Het programma bestaat uit 2 onderdelen:

  • In je kracht:

9 lessen gericht op oriëntatie. Je leert jezelf beter kennen en waarderen. Je krijgt zelfvertrouwen en wordt je bewust van je wensen en mogelijkheden voor de toekomst. Jij onderzoekt wat jij kunt doen om je dromen waar te maken. De lessen gaan over: groeien en mijn rollen, mijn dromen, mijn toekomst, wat wil ik en wat kan ik, welk werk past bij mij, enz. 

  • Jouw leven en (vrijwilligers)werk

11 lessen die een oriënterend traject vormen om je goed voor te bereiden voordat jij gaat solliciteren. Hierdoor nemen je kansen om te beginnen met duurzaam (betaald of vrijwilligers) werk toe. De lessen gaan over: werken en jezelf centraal stellen, mijn sterke punten en presenteren, hoe kom ik verder, plannen en opkomen voor jezelf, goed voor jezelf zorgen en de eerste indruk, enz.  

Waar en wanneer; de cursus start op ... en wordt gegeven bij Wijkracht, Johannaweg 26, 7555 CR Hengelo.

Aanmelden; Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Wil je eerst meer weten dan kun je bellen naar Wijkracht 088-9455722 of mailen naar info@wijkracht.nl . Vermeld daarbij dat het om de cursus Empowerment gaat.

 

 

 

Aanmelden

Deelnemer jonger dan 18 jaar?

Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, vul dan hier de gegevens van ouder/verzorger in.

Gegevens deelnemer

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.