Cursus Voel je goed!

Datum

Nog geen datum bekend
Verwacht voorjaar 2023

Thema('s)

Locatie

Wijkhuys Weidedorp, Curacaostraat 10, 7556 TM Hengelo

Cursusleider

Wat is Voel je goed!?  

Wil jij werken aan een gezonder gewicht maar vind je het moeilijk om de geschreven woorden hierover te begrijpen en wat er precies bedoelt  dan is de Voel je goed cursus iets voor jou!! Voel je goed is een training voor volwassenen.  

Voel je goed! is de combinatie van persoonlijke eet- en beweegadviezen van een diëtist. Daarnaast zijn er groepslessen gezondheidsvaardigheden (incl. taalvaardigheden) van een vrijwilliger en een uur bewegen na elke les. De lessen gaan over gezonder eten en meer bewegen. 

  • Een van de lessen geeft de diëtist in de vorm van een supermarktrondleiding.
  • En deelnemers gaan na elke les bewegen onder begeleiding van de beweegcoach van Wijkracht!

Wanneer en waar; De cursus Voel je goed start op .... van 9.30 tot 12.00 uur (inclusief bewegen). Locatie Wijkhuys Weidedorp, Curacaostraat 10 , 7556 TM in Hengelo.

Heb je belangstelling?; Meld je aan via het aanmeldformulier. Wil je eerst meer weten over de cursus dan kun je bellen naar Wijkracht; telefoon; 088-9455722 of mailen naar info@wijkracht.nl. Vertel dat het over de cursus Voel je goed gaat.

Bekijk hier de flyer

Aanmelden

Deelnemer jonger dan 18 jaar?

Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, vul dan hier de gegevens van ouder/verzorger in.

Gegevens deelnemer

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.