Grip en Glanscursus ‘Hoe geef ik weer wat meer glans aan mijn leven’

Ook zo toe aan een beetje meer glans in het leven?

Datum

Nog geen datum bekend
Verwacht voorjaar 2023

Thema('s)

Locatie

Wijkracht, Johannaweg 26, 7555 CR Hengelo

Cursusleider

Ook zo toe aan een beetje meer glans in het leven?

Wijkracht / Welzijn Ouderen Hengelo organiseert de Grip en Glanscursus ‘Hoe geef ik weer wat meer glans aan mijn leven’.

Wat houdt de cursus in:
Als u ouder wordt, verandert uw situatie. Sommige veranderingen zijn prettig, andere veranderingen hebben we liever niet. Hierdoor kan de behoefte ontstaan nieuwe manieren te vinden om grip te houden op het leven en het een beetje meer glans te geven.

De cursus Grip en Glans is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de glans in zijn of haar leven mist en het lastig vindt om daar zelf iets aan te doen. Misschien mist u gezelligheid en mensen om u heen, wilt u graag uw kennissenkring uitbreiden, heeft u behoefte aan leuke bezigheden èn stelt u het steeds weer uit iets te ondernemen.

Als rode draad door de cursus loopt het gebruik van de ‘GLANS-schijf van vijf’. De glansschijf is vergelijkbaar met de voedingsschijf. Alleen gaat het niet over gezonde voeding, maar over andere belangrijke ‘voedingsmiddelen’ die mensen nodig hebben om prettig te leven. De Grip en Glanscursus biedt handvatten om ook na de cursus de glans van het leven vast te houden.

Waar en Wanneer:
De cursus  beslaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur op  De cursus heeft plaats bij Wijkracht, Johannaweg 26, 7555 CR Hengelo

Informatie en aanmelding:

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich tot aanmelden  bij Ankie klein Gebbink, 06 - 51 46 77 09 / a.kleingebbink@wijkracht.nl of Joke Brinkman, 06 -20 54 11 22 / j.brinkman@wijkracht.nl.  of U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze  website.

Aan de cursus gaat een persoonlijk kennismakingsgesprek vooraf.

 

Aanmelden

Deelnemer jonger dan 18 jaar?

Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, vul dan hier de gegevens van ouder/verzorger in.

Gegevens deelnemer

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.