Mindful opvoeden (online cursus)

Opvoeden; leuk, maar soms ook stressvol. Op zoek naar meer rust? Volg deze online cursus.

Datum

Nog geen datum bekend
verwacht voorjaar 2023

Thema('s)

Locatie

Online

Cursusleider

"We zijn net een bedrijf thuis; het loopt volgens planning maar toch voel ik me gejaagd."
" Als mijn dochter zich nogmaals wil verkleden terwijl we weer bijna te laat zijn, ontplof ik."
"De slechte cijfers op het rapport van mijn zoon zijn een dagelijks onderwerp van gesprek."

Het opvoeden van kinderen is prachtig, maar kan ook behoorlijk stressvol zijn. Soms wil je gewoon wat meer rust in je gezin en heb je de wens dat drukke momenten soepel verlopen. Een Mindful Parenting training leert je hoe je met de stress in de opvoeding kunt omgaan en hoe je meer kunt stilstaan bij wat er goed gaat.

Tijdens de 7 weeks online cursus leer je gewoontes in het opvoeden herkennen, begrijpen en verminderen. Er worden geen opvoedingsadviezen gegeven maar je krijgt oefeningen om op een andere manier met (opvoed)stress om te gaan. Je leert als ouder ook goed voor jezelf te zorgen en meer rust en acceptatie in de opvoeding te brengen. Veel deelnemers zeggen aan het eind van de training dat ze meer plezier in opvoeden hebben, meer energie hebben en een betere relatie met hun kind (eren) en partner ervaren.

Data & tijd; voor 2023 nog niet bekend.

Aanmelden
Aanmelden kan hier. Er is veel belangstelling voor deze training waardoor er een wachtlijst kan ontstaan. Heb je belangstelling en is aanmelden niet meer mogelijk? Stuur dan een mail naar cursusbureau@loes.nl

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met LOES Hengelo 088-9455722 of loeshengelo@wijkracht.nl. Het volledige LOES trainingsaanbod vind je hier.

Aanmelden

Deelnemer jonger dan 18 jaar?

Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, vul dan hier de gegevens van ouder/verzorger in.

Gegevens deelnemer

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.