Vriendenkring; inloopavond nieuwe mensen ontmoeten en bevriend raken

Datum


6 oktober; tijdstip volgt nog

Thema('s)

Locatie

Weidedorp, Curacaostraat 10 Hengelo

Cursusleider

Inloopavond Vriendenkringen; Nieuwe mensen ontmoeten en bevriend raken

Nieuwe mensen ontmoeten, bevriend raken; het lukt misschien vanzelfsprekend. Toch is het voor lang niet iedereen zo eenvoudig als het klinkt. Daarom zijn er de vriendenkringen! Iedereen die moeite heeft met het vinden en aangaan van vriendschappen kan zich aansluiten bij een vriendenkring.

Vriendenkringen; Een vriendenkring bestaat uit maximaal vijf personen. Deze groep komt regelmatig bij elkaar. Bijvoorbeeld één keer per maand. Deze vriendenkring krijgt ondersteuning van een vrijwilliger en de eerste twee keer is er ook iemand van Salut of Wijkracht aanwezig.

Activiteiten; Samen met de vrijwilliger spreek je met de groep af wat je de volgende keer gaat doen. Wil je samen koken, naar de film, gezellig bij iemand thuis spelletjes doen of wandelen; dat bepaal je samen.

Lijkt dit je wat; kom dan naar de inloopavond en laat je informeren over de mogelijkheden en activiteiten. je mag ook iemand meenemen wanneer je dat fijner vindt.

Je bent welkom op 6 oktober as. van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Weidedorp, Curacaostraat 10, 7557 TM te Hengelo.

Bekijk hier de flyer. 

 

Aanmelden

Deelnemer jonger dan 18 jaar?

Indien de deelnemer jonger is dan 18 jaar, vul dan hier de gegevens van ouder/verzorger in.

Gegevens deelnemer

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.