Informatie omtrent trainingen en activiteiten i.v.m. het coronavirus

Home » Informatie omtrent trainingen en activiteiten i.v.m. het coronavirus
10.06.2021

Ondanks dat er steeds meer mogelijk wordt door de Corona versoepelingen  aangekondigd vanuit het kabinet, het RIVM en de veiligheidsraad geldt nog steeds een beperking op het aantal deelnemers in groepen.

Wijkracht verlengt daarom de termijn van stopzetten van haar trainings- en activiteiten aanbod voor volwassenen.

Wijkracht volgt de persconferenties en de Corona adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio Twente en de eventuele beperkingen op. Dit betekent dat wij ook nu geen garantie kunnen geven dat de trainingen en/of activiteiten (her)starten.  Zodra de beperking op groepen stopt of zoveel verruiming geeft dat we groepstrainingen en bijeenkomsten weer kunnen starten  dan gaan wij hiermee direct aan de slag.

Voor onze kindertrainingen kijken we wat mogelijk is. Dit kan betekenen dat een bepaalde training wel (her)start en een ander nog niet. We werken eerst onze achterstand, opgelopen door de coronabeperkingen en lockdown, weg en daarna starten we met nieuwe trainingen. Dit vanzelfsprekend alleen wanneer de  regels dit toelaten.

Uiteraard houden wij ons tijdens het geven van trainingen/cursussen aan de geldende maatregelen. Dit betekent dat wij ons aan de 1,5 meter afstand houden en de ruimtes hierop afstemmen. Ook houden wij ons aan de hygiëne richtlijnen en vragen wij de cursisten om dat ook te doen. Wij zorgen dat er gelegenheid is om de handen te wassen en desinfecteren. De ruimte, tafels en stoelen reinigen wij ook voor én na ieder trainingsmoment.

Wilt u informatie of een aanmelding doen neemt u dan contact op met Wijkracht. info@wijkracht.nl. Op de website ziet u het actuele aanbod staan.

Dank voor uw begrip en hopelijk tot snel bij de Wijkracht Academie.

« Terug naar overzicht