Informatie omtrent trainingen en activiteiten i.v.m. het coronavirus

Home » Informatie omtrent trainingen en activiteiten i.v.m. het coronavirus
3.03.2021

Verlening van het stopzetten van ons trainingsaanbod verlengd tot 15 april

Wijkracht verlengt de termijn tot 15 april voor het stopzetten van haar trainingsaanbod. Voor deze beslissing is gekozen i.v.m. de steeds veranderende situaties en beperkingen omtrent het wel of niet kunnen verzorgen van trainingen. (starten-stopzetten-herstarten-stopzetten) én om u  hierin duidelijkheid te geven. Helaas is de situatie onveranderd waardoor Wijkracht nog niet kan (her) starten met haar trainingen.

Wijkracht volgt de persconferenties en de Corona adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio Twente en de eventuele beperkingen op. Dit betekent dat wij ook na 1 april wij geen garantie kunnen geven dat de trainingen dan starten.  Komt er vóór 1 april toch ruimte om (deels) te starten dan gaan wij hiermee direct aan de slag.

Uiteraard houden wij ons tijdens het geven van trainingen/cursussen aan de geldende maatregelen. Dit betekent dat wij ons aan de 1,5 meter afstand houden en de ruimtes hierop afstemmen. Ook houden wij ons aan de hygiëne richtlijnen en vragen wij de cursisten om dat ook te doen. Wij zorgen dat er gelegenheid is om de handen te wassen en desinfecteren. De ruimte, tafels en stoelen reinigen wij ook voor én na ieder trainingsmoment.

Op de website ziet u het actuele aanbod staan.

Dank voor uw begrip en hopelijk tot snel bij de Wijkracht Academie.

« Terug naar overzicht