Trainingsaanbod Wijkracht Academie

Home » Professionals

Trainingsaanbod Professionals

De Wijkracht Academie is hét kenniscentrum voor professionals, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen van Wijkracht, waar ook externe partners gebruik van kunnen maken.
Onze missie is het aanbieden van een optimaal aanbod op het gebied van kennisdeling, scholing en training op het gebied van sociale zorg. De Wijkracht Academie levert een positieve bijdrage aan het functioneren van professionals, vrijwilligers en mantelzorgers!

Zorgen dat
De vragen op het gebied van zorg en welzijn zullen in de komende jaren sterk aan veranderingen onderhevig zijn, van zorgen voor naar zorgen dat. Dit vertaalt zich in nieuwe zorg- en welzijnsarrangementen en in een breed palet van nieuwe eisen aan de professional, mantelzorger en vrijwilliger.

Kennisoverdracht

De Wijkracht Academie volgt deze trend en wil een plek zijn waar kennisoverdracht plaatsvindt: om veranderingsprocessen te laten slagen, is een transitie nodig waarin mensen zich continu kunnen blijven ontwikkelen.

  • 01-06-2021

    Livestream event met gastspreker Steven Pont

    Save the date; Dinsdag  1 juni a.s. organiseert LOES samen met Attendiz een livestream event waarin gastspreker Steven Pont (ontwikkelingspsycholoog en auteur) je meeneemt in de wondere wereld van kinderen. Binnenkort volgt meer informatie via www.loes.nl/agenda http://www.stevenpont.nl/over-steven/voor-meer-informatie.        

    Meer informatie