Assertiviteitstraining volwassenen (18+) Oldenzaal

Karin Vaartjes & Thirsa Eilander
Home » Events » Assertiviteitstraining volwassenen (18+) Oldenzaal
I.v.m. Corona virus is de start van de training uitgesteld

Informatie

Locatie:
Breedwijs, Helmichstraat 42b, 7574 TX Oldenzaal
Aanvang:
19-21 uur
Minimale deelname:
8
Kosten training:
de training is gratis

Deze training is bedoeld voor volwassenen die conflicten uit de weg gaan, onzeker zijn of weinig zelfvertrouwen hebben, een negatief zelfbeeld hebben, geen grenzen stellen of emoties niet herkennen of verkeerd uiten

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan hoe men zich prettiger kan voelen in de omgang met anderen en hoe men om kan gaan met (voor de deelnemer) lastige situaties. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en om met met meer zekerheid en vertrouwen om te kunnen gaan met alledaagse, soms lastige situaties

Er wordt vooral door middel van “doen” geoefend met verschillende praktijkvoorbeelden. Er wordt stilgestaan bij de dingen die nog niet zo goed lukken, maar veel meer nog bij die dingen die al wel heel goed gaan.

Na aanmelding wordt men uitgenodigd voor een intakegesprek met een maatschappelijk werker waarin men kan aangeven waar men tegenaan loopt.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.  Liever eerst contact? bel naar Wijkracht 088-2455722 of mail naar info@wijkracht.nl en vermeld om welke training het gaat.

De mogelijkheid bestaat dat de training ivm het coronavirus uitgesteld moet worden.

« Terug naar overzicht