Assertiviteitstraining volwassenen (18+) Oldenzaal

Karin Vaartjes
Home » Events » Assertiviteitstraining volwassenen (18+) Oldenzaal
voorjaar 2022

Informatie

Locatie:
Breedwijs, Helmichstraat 42b, 7574 TX Oldenzaal
Aanvang:
19-21 uur
Minimale deelname:
8
Kosten training:
de training is gratis

Deze training is bedoeld voor volwassenen die conflicten uit de weg gaan, onzeker zijn of weinig zelfvertrouwen hebben, een negatief zelfbeeld hebben, geen grenzen stellen of emoties niet herkennen of verkeerd uiten.

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan hoe men zich prettiger kan voelen in de omgang met anderen en hoe men om kan gaan met (voor de deelnemer) lastige situaties. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en om met meer zekerheid en vertrouwen om te kunnen gaan met alledaagse, soms lastige situaties.

Er wordt vooral door middel van “doen” geoefend met verschillende praktijkvoorbeelden. Er wordt stilgestaan bij de dingen die nog niet zo goed lukken, maar veel meer nog bij die dingen die al wel heel goed gaan.

Na aanmelding wordt men uitgenodigd voor een intakegesprek met een maatschappelijk werker waarin men kan aangeven waar men tegenaan loopt.

Hoe werkt het;

Aanmelden; De AT 18+ groep start, onder voorbehoud van de geldende actuele Corona maatregelen, binnenkort maar zit VOL.  Aanmelden voor de volgende AT 18+ (verwacht voorjaar 2022) kan via onderstaand aanmeldformulier of per mail  info@wijkracht.nl. Wilt u liever eerst contact met een trainer bel dan naar Wijkracht 088-9455722 of stuur een mail met daarin uw vraag en de betreffende training naar info@wijkracht.nl.

 

« Terug naar overzicht