Assertiviteitstraining volwassenen (18+) Oldenzaal

Karin Vaartjes
Home » Events » Assertiviteitstraining volwassenen (18+) Oldenzaal
I.v.m. Corona virus is de training uitgesteld

Informatie

Locatie:
Breedwijs, Helmichstraat 42b, 7574 TX Oldenzaal
Aanvang:
19-21 uur
Minimale deelname:
8
Kosten training:
de training is gratis

Deze training is bedoeld voor volwassenen die conflicten uit de weg gaan, onzeker zijn of weinig zelfvertrouwen hebben, een negatief zelfbeeld hebben, geen grenzen stellen of emoties niet herkennen of verkeerd uiten.

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan hoe men zich prettiger kan voelen in de omgang met anderen en hoe men om kan gaan met (voor de deelnemer) lastige situaties. Er wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en om met meer zekerheid en vertrouwen om te kunnen gaan met alledaagse, soms lastige situaties.

Er wordt vooral door middel van “doen” geoefend met verschillende praktijkvoorbeelden. Er wordt stilgestaan bij de dingen die nog niet zo goed lukken, maar veel meer nog bij die dingen die al wel heel goed gaan.

Na aanmelding wordt men uitgenodigd voor een intakegesprek met een maatschappelijk werker waarin men kan aangeven waar men tegenaan loopt.

Hoe werkt het;

Aanmelden voor deze training is op dit moment niet mogelijk. De groepen zitten vol wat veroorzaakt is door  het niet doorgaan van de traingingen in verband met het Coronavirus. Wel kunt u contact met ons opnemen  door te bellen naar Wijkracht 088-9455722 of mailen naar info@wijkracht.nl met vermelding van de soort training.

Corona informatie;

Tot nader bericht zal Wijkracht geen trainingen (her)starten.  Voor deze beslissing is gekozen door de steeds veranderende situaties en beperkingen omtrent het wel of niet kunnen verzorgen van trainingen. (starten-stopzetten-herstarten-stopzetten) én om u  hierin duidelijkheid te geven.

Wijkracht volgt de Corona de adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio Twente en de eventuele beperkingen op. Dit betekent dat wij u later informeren over de startdatum. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u vragen neemt u dan contact op met Wijkracht; dit kan zowel telefonisch 088-9455722 als per mail info@wijkracht.nl  Graag met vermelding van de  soort training.

 

 

« Terug naar overzicht