Cursus Mindful Opvoeden voor ouders van pubers online (7 avonden)

Andre de Lange
Home » Events » Cursus Mindful Opvoeden voor ouders van pubers online (7 avonden)
12-05-2021

Informatie

Vervolgdata:
19-05-202126-05-202102-06-202109-06-202116-06-202123-06-2021
Locatie:
online training
Aanvang:
19.30-21.00 uur
Kosten training:
de training is gratis

We zijn net een bedrijf thuis; het loopt volgens planning maar toch voel ik me gejaagd.

Pubers zijn het ene moment vriendelijk en verstandig, en het volgende moment doen ze boos en impulsief. Hoe kan dat toch? Als ouder is het goed om je bewust te zijn van de ontwikkeling die je kind doormaakt. Begrip en mildheid voor deze fase, dat is zeer helpend en deze cursus kan ondersteunend zijn hierin.

Een Mindful Parenting training leert je hoe je met de stress in de opvoeding kunt omgaan en hoe je meer kunt stilstaan bij wat er goed gaat.

Tijdens de 7 weekse online cursus leer je gewoontes in het opvoeden herkennen, begrijpen en verminderen. Er worden geen opvoedingsadviezen gegeven maar je krijgt oefeningen om op een andere manier met (opvoed)stress om te gaan. Je leert als ouder ook goed voor jezelf te zorgen en meer rust en acceptatie in de opvoeding te brengen. Veel deelnemers zeggen aan het eind van de training dat ze meer plezier in opvoeden hebben, meer energie hebben en een betere relatie met hun kind (eren) en partner ervaren.

Aanmelden; Meld je op tijd en gebruik hiervoor de volgende link;  Inschrijven | Loes.nl Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvang je een mail met de link naar de online-bijeenkomst. Check ook je spam/ongewenste mail, als je niets hebt ontvangen.

Cursus Mindful Opvoeden voor ouders van pubers online (7 avonden) | Loes.nl

« Terug naar overzicht