Goldstein 1 (LVB 18+)

Judith Ribberink&Loes Feenstra
Home » Events » Goldstein 1 (LVB 18+)
verwacht 2021

Informatie

Aanvang:
19.00-21.00
Minimale deelname:
6
Kosten training:
Dit is een gratis training

Voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking/moeilijk lerend niveau.

Omgaan met anderen is niet altijd gemakkelijk. Iedereen voelt zich wel eens onzeker of onbegrepen. Hoe begint u een praatje met iemand? Hoe zegt u op een duidelijke, maar toch vriendelijke manier ‘nee’ als u iets liever niet wilt?

In deze training leren de deelnemers hoe zij contact kunnen onderhouden met anderen. Zij oefenen onder andere de volgende vaardigheden:

  • Kennismaken
  • Luisteren
  • Iets vragen
  • Een praatje beginnen
  • Een gesprek voeren
  • Iets bespreken
  • ‘Nee’ zeggen

Situaties die deelnemers moeilijk vinden worden uitgespeeld in een rollenspel. Deelnemers krijgen een huiswerkopdracht mee om thuis of op het werk te oefenen met de net aangeleerde vaardigheid.

Duur

8 bijeenkomsten van 2 uur

Corona informatie;

Tot 1 maart 2021 zal Wijkracht geen trainingen (her)starten.  Voor deze beslissing is gekozen door de steeds veranderende situaties en beperkingen omtrent het wel of niet kunnen verzorgen van trainingen. (starten-stopzetten-herstarten-stopzetten) én om u  hierin duidelijkheid te geven.

Wijkracht volgt de Corona de adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio Twente en de eventuele beperkingen op. Ook na 1 maart kunnen wij geen garantie geven dat de training dan start. Dit betekent dat wij u later informeren over de startdatum. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u vragen of wilt u een aanmelding doen neemt u dan contact op met Wijkracht; dit kan zowel telefonisch 088-9455722 als per mail info@wijkracht.nl  Graag met vermelding van de  soort training

« Terug naar overzicht