Goldstein 2 (LVB 18+)

Wijkracht
Home » Events » Goldstein 2 (LVB 18+)
verwacht 2021

Informatie

Minimale deelname:
6
Kosten training:
dit is een gratis training

Goldstein 2 is een vervolgtraining op de Goldstein 1 training

Voor wie;
Voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking/moeilijk lerend niveau.
Omgaan met anderen is niet altijd gemakkelijk. Iedereen voelt zich wel eens onzeker of onbegrepen. Hoe begin je een praatje met iemand? Hoe zeg je op een duidelijke, maar toch vriendelijke manier ‘nee’ als je iets liever niet wilt?

Het doel;
Het aanleren en oefenen van sociale vaardigheden.
In deze training leren de deelnemers hoe zij contact kunnen onderhouden met anderen. Zij oefenen onder andere de volgende vaardigheden:
• Kennismaken
• Kritiek geven
• Kritiek ontvangen
• complimenten geven
• complimenten ontvangen
• "Nee" zeggen
•  eventueel een vaardigheid naar keuze

Situaties die deelnemers moeilijk vinden worden uitgespeeld in een rollenspel. Deelnemers krijgen een huiswerkopdracht mee om thuis of op het werk te oefenen met de net aangeleerde vaardigheid.

Informatie;
De training bestaat uit 6 of 7 bijeenkomsten van 2 uur per keer.
De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met I. Zoontjes, 088 – 9455722 of mailen naar i.zoontjes@wijkracht.nl

Corona informatie;

Tot nader bericht zal Wijkracht geen trainingen (her)starten.  Voor deze beslissing is gekozen door de steeds veranderende situaties en beperkingen omtrent het wel of niet kunnen verzorgen van trainingen. (starten-stopzetten-herstarten-stopzetten) én om u  hierin duidelijkheid te geven.

Wijkracht volgt de Corona de adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio Twente en de eventuele beperkingen, op. Dit betekent dat wij u later informeren over de startdatum. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u vragen of wilt u een aanmelding doen neemt u dan contact op met Wijkracht; dit kan zowel telefonisch 088-9455722 als per mail info@wijkracht.nl  Graag met vermelding van de  soort training.

« Terug naar overzicht