Grip en Glanscursus

Ankie Klein Gebbink en Joke Brinkman
Home » Events » Grip en Glanscursus
I.v.m. Corona virus is de start van de training uitgesteld

Informatie

Minimale deelname:
6
Kosten training:
de training is gratis

Ook zo toe aan een beetje meer glans in het leven?

Wijkracht / Welzijn Ouderen Hengelo organiseert zodra de corona beperkende maatregelen dit mogelijk maken, weer de Grip en Glanscursus ‘Hoe geef ik weer wat meer glans aan mijn leven’.

Wat houdt de cursus in:
Als u ouder wordt, verandert uw situatie. Sommige veranderingen zijn prettig, andere veranderingen hebben we liever niet. Hierdoor kan de behoefte ontstaan nieuwe manieren te vinden om grip te houden op het leven en het een beetje meer glans te geven.

De cursus Grip en Glans is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de glans in zijn of haar leven mist en het lastig vindt om daar zelf iets aan te doen. Misschien mist u gezelligheid en mensen om u heen, wilt u graag uw kennissenkring uitbreiden, heeft u behoefte aan leuke bezigheden èn stelt u het steeds weer uit iets te ondernemen.

Als rode draad door de cursus loopt het gebruik van de ‘GLANS-schijf van vijf’. De glansschijf is vergelijkbaar met de voedingsschijf. Alleen gaat het niet over gezonde voeding, maar over andere belangrijke ‘voedingsmiddelen’ die mensen nodig hebben om prettig te leven. De Grip en Glanscursus biedt handvatten om ook na de cursus de glans van het leven vast te houden.

Waar en Wanneer:
De cursus  beslaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. De data en locatie zijn nu nog niet bekend.

Informatie en aanmelding:

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich tot aanmelden  bij Ankie klein Gebbink, 06 - 51 46 77 09 / a.kleingebbink@wijkracht.nl of Joke Brinkman, 06 -20 54 11 22 / j.brinkman@wijkracht.nl.  of U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze  website.

Aan de cursus gaat een persoonlijk kennismakingsgesprek vooraf.

Wijkracht volgt de Corona adviezen van het RIVM en de eventuele beperkingen op. Dit betekent dat deze  training voorlopig uitgesteld is. Zodra de beperkende maatregelen het toelaten en het veilig is om trainingen te (her) starten informeren wij u daarover. 

Ook dan geldt dat  wij geen garantie kunnen geven dat de training op de  (nieuwe) afgesproken datum start. We hopen op uw begrip hiervoor. 

 

« Terug naar overzicht