Head Up!

Home » Events » Head Up!
2019
Classmate Classroom Sharing International Friend Concept

Informatie

Aanvang:
hh:mm

Head Up is bedoeld voor jongeren van 13-15 jaar met depressieve klachten en somberheid. Het is een groepscursus van acht wekelijkse bijeenkomsten van anderhalf uur. De groep bestaat uit maximaal 8 jongeren en iedere bijeenkomst heeft een thema en vaste onderdelen.
Uw kind leert zelf te kijken naar negatieve gedachten en hoe deze omgezet kunnen worden naar een realistische en positieve manier van denken. Het kind leert leuke activiteiten in te plannen en leert hoe kan worden omgegaan met conflicten. Bij de start van de cursus ontvangt uw kind een werkboek met daarin opdrachten.

Voor ouders is een bijeenkomst waarbij informatie wordt gegeven over de cursus en waarbij ondersteuning wordt geboden bij het omgaan met depressieve klachten. Op deze manier werkt het kind aan de depressieve klachten en het tegen gaan van somberheid en leert u hoe u daarbij kunt helpen.

Bent u geïnteresseerd in deze cursus of heeft u vragen? Neem dan contact op met Mediant Jeugd. Zij vertellen graag meer over de mogelijkheden. Bereikbaar via jeugd@mediant.nl of telefonisch 053-482 85 00

« Terug naar overzicht