KICK-OFF “TRIGGERS IN HET VELD”

Nicole Wielens
Home » Events » KICK-OFF “TRIGGERS IN HET VELD”
17-04-2019

Informatie

Locatie:
MFA ’t Berflo, Apolloplein 1, 7552 VG Hengelo.
Aanvang:
19.30-21.00 uur
Kosten training:
dit is een gratis bijeenkomst

Leuke vrijetijdsbesteding voor kinderen is mogelijk door de gedreven inzet van vrijwilligers binnen de eigen club of vereniging. Een trainer en/of begeleider begeleidt kinderen voor korte of langere tijd binnen uw club. Hoe zorg je ervoor dat de kennis op een positieve wijze kan overbrengen op jeugd? En hoe om te gaan met de groep kinderen, die ook op elkaar reageert? Oftewel, hoe gaat de vereniging hiermee om en kun je trainers en begeleiders hierin nog beter ondersteunen?

POSITIEF COACHEN EN GROEPSDYNAMICA
Tijdens deze avond horen we graag welke vragen en knelpunten er spelen binnen uw (sport)vereniging of club. Door ervaringen en ideeën uit te wisselen “tackelen” we de triggers in het veld. Dit met als doel dat iedereen kan deelnemen op een leuke manier.

Een aantal verenigingen deelt hun ervaring betreffende de ondersteuning die zij hebben gehad en kunnen iets vertellen over hoe zij dit ingezet hebben.

Wijkracht gaat samen met verenigingen onderzoeken welke ondersteuning hierin gewenst is en hierop een passend aanbod ontwikkelen voor jeugdtrainers en –begeleiders.
Daarnaast is er aandacht voor sporten en werken met prikkelgevoelige kinderen die extra begeleiding nodig hebben.
Om echt te weten wat er speelt hebben wij jullie input nodig.

GETRIGGERD?
Deelname aan de kick-off bijeenkomst is gratis. De kick-off heeft plaats bij MFA Berflo op 17 april inloop vanaf 19.15 uur.

U kunt zich aanmelden via academie@wijkracht.nl.  Graag aangeven met hoeveel personen jullie vanuit de vereniging komen.

 

« Terug naar overzicht