KIES training (Kind In Echtscheiding Situatie) Hengelo

Sidon Schapelhouman & Sengul Bulut
Home » Events » KIES training (Kind In Echtscheiding Situatie) Hengelo
verwacht najaar 2021

Informatie

Kosten training:
de training is gratis

ivm de corona beperkingen is de training voorlopig stopgezet

Voor de meeste kinderen is het een ingrijpende gebeurtenis wanneer ouders uit elkaar gaan. Dit kan nadelige gevolgen voor ze hebben, die ook na een aantal jaren (of zelfs op latere leeftijd) pas tot uiting kunnen komen. Denk aan probleemgedrag, verslechterde communicatie met één van de ouders of een schuldgevoel bij het kind.

KIES voor jezelf
Met de training KIES (Kinderen In Echtscheiding Situatie) helpen we kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar leren omgaan met de scheiding, ook als de ouders al gescheiden zijn, en
met alle emoties die daar bij komen kijken. Zo voorkomen we nadelige gevolgen en houden kinderen een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen. Niet kiezen tussen ouders, maar KIES voor jezelf.

Thema’s
We gaan met verschillende thema’s zoals emoties, concentratie en leren, gedrag, familie en nieuwe partners aan de slag. Dit doen we in verschillende (spel)vormen en activiteiten.
Ook de ouders zelf krijgen de nodige informatie over de training en over de fases van verwerking van de scheiding. Dit doen we tijdens de ouderbijeenkomsten.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten van ieder een uur en twee ouderbijeenkomsten.

Wanneer en waar:
Nog niet bekend.

Aanmelden of vragen:
Aanmelden voor deze training kan door onderstaand aanmeldformulier te gebruiken . Voor vragen kun je contact opnemen met Sidon Schapelhouman; s.schapelhouman@wijkracht.nl of bellen naar 088-9455722

Corona informatie;

Wijkracht volgt de Corona de adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio Twente en de eventuele beperkingen op. Dit betekent dat wij u later informeren over de startdatum. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u vragen of wilt u een aanmelding doen neemt u dan contact op met Wijkracht; dit kan zowel telefonisch 088-9455722 als per mail info@wijkracht.nl  Graag met vermelding van de  soort training

 

« Terug naar overzicht