Thema-avond meertalig opvoeden

Eva Lamers&Hazal Aykoet
Home » Events » Thema-avond meertalig opvoeden
I.v.m. Corona virus is de start van de avond uitgesteld

Informatie

Locatie:
Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34, 7551 HV Hengelo
Aanvang:
19.30-21.30 uur
Kosten training:
dit is een gratis bijeenkomst

Er zijn gezinnen waarin meer dan één taal wordt gesproken. Deze kinderen groeien op in een meertalige omgeving. Jonge kinderen zijn taalgevoelig en kunnen meerder talen leren. Het is wel belangrijk om te weten dat je kind op een goede manier taal aangeboden krijgt.

Maar hoe je dat? Waar let je als ouder op als je je kind twee(meer)talig opvoedt? Kan een kind meer talen leren op jonge leeftijd? Zijn er voor en nadelen van meertalig opvoeden? Welke manieren zijn er om je kind zo goed mogelijk meertalig op te voeden?

De logopedisten Eva Lamers en Hazal Aykoet geven tijdens deze bijeenkomst informatie over meertalig opvoeden. Ze beantwoorden ook vragen van ouders zoals o.a. welke manieren zijn er om je kind zo goed mogelijk meertalig op te voeden?

Heb jij ook vragen kom dan naar deze avond! Ook is er gelegenheid om ervaringen met andere ouders of mede-opvoeders uit te wisselen.

De bijeenkomst is i.v.m. de coronamaatregelen geannuleerd, zodra de maatregelen het toelaten zal deze bijeenkomst opnieuw georganiseerd worden.

De bijeenkomst is gratis.

Aanmelden kan via mail:loeshengelo@wijkracht.nl of bel ons: 088 945 57 10. We zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 13.30-16.30 uur

Op de hoogte blijven van themabijeenkomsten, cursussen en opvoedtips? Meld je dan aan op http://www.loes.nl aan voor onze digitale nieuwsbrief.
Voor alle opvoedvragen bel 088-945 57 10 of mail loeshengelo@wijkracht.nl

Bekijk hier de agenda op de website van Loes.

https://www.loes.nl/agenda/items-op-datum/thema-avond-over-meertalig-opvoeden.html

 

« Terug naar overzicht