Motiverende gespreksvoering

Eline Huttenhuis
Home » Events » Motiverende gespreksvoering
03-06-2019

Informatie

Vervolgdata:
17-06-2019
Locatie:
Humanitas, Oude Bornseweg 85, 7556 GW Hengelo
Aanvang:
9.30-12.00 uur
Minimale deelname:
10
Kosten training:
Dit is een gratis training

Beste vrijwilliger,

Je kent het wel ….. Situaties waarin jij het vreemd vindt dat het kwartje bij de klant nog niet gevallen is. Mensen, die jij helpt die iedere keer weer in dezelfde valkuil trappen. Je hebt het idee dat je niet verder komt! Maar hoe draai je de situatie om, hoe komt er weer motivatie om het probleem aan te pakken?
Omdat jij bij mensen thuis vaak in een soortgelijke situatie terecht komt, nodigen wij jou uit om deel te nemen aan een erg leuke bijeenkomst van twee dagdelen:

JIJ WEET HET!
maar hoe motiveer je de klant?

Tijdens deze training gaan we in op gedragsverandering. Wat is eigenlijk motivatie? En hoe help je als vrijwilliger de klant om zich bewust te worden van zijn eigen beweegredenen?
Je krijgt inzicht en handvatten tijdens de training hoe je de klant aan het denken zet over zijn problemen en hoe je hem vervolgens kunt motiveren om in actie te komen voor een duurzame oplossing.
Mensen raken doorgaans veel beter gemotiveerd door de beweegredenen die zij zelf hebben ontdekt en uitgesproken, dan de redenen die anderen opsommen. Als vrijwilligers spelen jullie een grote rol hierin tijdens het contact dat jullie met de klanten hebben.

De training bestaat uit 2 dagdelen van 2,5 uur per keer.

Voor wie:
Voor jou als vrijwilliger die hierin zijn of haar vaardigheid (verder) wil ontwikkelen.

Locatie en tijd:
Maandag 3 juni en maandag 17 juni van 9.30-12.00 uur.
De training wordt gegeven door Eline Huttenhuis, Humanitas, Oude Bornseweg 85, 7556 GW Hengelo

Vragen en/of aanmelden:
Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Heb je nog vragen neem dan contact op via info@wijkracht.nl of telefonisch naar 088-9455722

« Terug naar overzicht