Online seminar Omgaan met tegenslag bij jongeren

Steven Pont
Home » Events » Online seminar Omgaan met tegenslag bij jongeren
Verwacht

Informatie

Locatie:
online
Kosten training:
195,00

Omgaan met tegenslag bij jongeren, wat leren we van Corona?

Tijdens de coronacrisis is een stuk structuur en veiligheid rond jongeren weggevallen en dat heeft consequenties voor hun ontwikkeling. Welke rol hebben structuur en veiligheid eigenlijk en wat als deze wegvallen? Tijdens het Online seminar Omgaan met tegenslag bij jongeren op 4 oktober vertelt Steven Pont wat nodig is van ons als professionals om dat weer te herstellen. Twee andere experts verrijken onze kennis over herstel, verlies verwerken en het bereiken van jongeren van 12-23 jaar. Je krijgt praktische handvatten om hen na tegenslag te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Inhoud van het seminar
Steven Pont vertelt je over een normale ontwikkeling van jongeren en de gevolgen van tegenslag op deze normale ontwikkeling. Mitchell Tiber biedt handreikingen om jongeren terug in hun kracht te brengen, zodat ze ruimte hebben om de zo nodige ontwikkeling te kunnen doormaken. Evelien van der Meer leert je meer over de werking van het puberbrein en emotieregulatie, en de invloed van stress. Ze gaat in op vragen als: ‘Hoe bereik je jongeren?’ en ‘Welke vragen kunnen je stellen zonder oordelen of meningen?’. Ook heeft ze aandacht voor het rouwproces.

Kosten : vroegboekkorting

Voor dit seminar geldt tijdelijk een vroegboekkorting: gebruik code C2110VROEG op het inschrijfformulier. Je betaalt dan € 165 in plaats van € 195. Deze korting is geldig tot en met 22 juli 2021 en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen.

Aanmelden:http://Schrijf je in

 

 

« Terug naar overzicht