Rouwverwerking

Lia ter Brake & Thea Loohuis
Home » Events » Rouwverwerking
I.v.m. Corona virus is de training uitgesteld

Informatie

Locatie:
Kulturhus Hasselo, Henry Woodstraat 62, Hengelo
Aanvang:
14.00-16.00 uur
Minimale deelname:
4
Kosten training:
Dit is een gratis training

Het overlijden van een dierbare is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. De dood brengt verwarring, meestal veel verdriet en rouw. Of het nu gaat om een partner, kind, broer, zus of ouder, bij overlijden komen gevoelens naar boven die u misschien niet kende. Voor u als nabestaande breekt er een moeilijke tijd aan waarin u zich alleen kunt voelen.

Deze training is voor alle mensen die een dierbare verloren hebben; partner, kind, broer/zus, ouder of vriend waarbij het overlijden ongeveer 1 tot 6 jaar geleden is.

Tijdens de bijeenkomsten is er aandacht en (h)erkenning voor gevoelens, gedachten en ervaringen. Door deze te delen met andere deelnemers zult u meer inzicht krijgen in uw eigen rouwproces. Er wordt gekeken naar wat u nodig hebt om verder te kunnen.

Er wordt door middel van de methode “alle Sterren van de Hemel “ stilgestaan bij een aantal thema’s waaronder
-     Aanvaarding van verlies
-     Verwerking van pijn
-    Aanpassing aan een leven zonder de overledene

Voor vragen kunt u contact opnemen met Lia ter Brake  tel. 06 34 35 34 21 of Thea Loohuis 06 34 35 90 69. Wijkracht is bereikbaar op 088-9455722 of per mail  info@wijkracht.nl onder vermelding van de training.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of via bovengenoemde sociaal werkers. Na aanmelding heeft een individueel intake gesprek plaats. Hierin wordt bekeken of verwachtingen en het aanbod van de rouwgroep op elkaar aansluiten.

190514-Wijkracht-A5-flyer-Rouwverwerking-w30-0419-DEFINITIEF

Corona informatie;

Tot nader bericht zal Wijkracht geen trainingen voor volwassen(her)starten.  Voor deze beslissing is gekozen door de steeds veranderende situaties en beperkingen omtrent het wel of niet kunnen verzorgen van trainingen. (starten-stopzetten-herstarten-stopzetten) én om u  hierin duidelijkheid te geven.

Wijkracht volgt de Corona de adviezen van het RIVM, de Veiligheidsregio Twente en de eventuele beperkingen op. Dit betekent dat wij u later informeren over de  (her)startdatum. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u vragen of wilt u een aanmelding doen neemt u dan contact op met Wijkracht; dit kan zowel telefonisch 088-9455722 als per mail info@wijkracht.nl  Graag met vermelding van de  soort training

« Terug naar overzicht