Werken in de zorg; Je passie voorbij door corona

Home » Events » Werken in de zorg; Je passie voorbij door corona
16-09-2021
I Love My Job Glossy Badge Or Pin On A White Background

Informatie

Locatie:
online
Aanvang:
15.30-16.00 uur (optie)
Kosten training:
deelname is gratis

Werken in de zorg

Je zet je in met je ziel en je zaligheid. Werk dag en nacht met alles wat je in je hebt om anderen te ondersteunen, te verzorgen, te begeleiden. Je maakt lange dagen, enorm lange dagen. Je ziet mensen opknappen, maar ook veel mensen afzwakken en heengaan. Je had het ervoor over, de lange dagen, de enorme werkdruk, het doorgaan, ook als het plots steeds moeilijker wordt. Maar je energie raakt op, je tank raakt leeg en steeds vaker merk je dat je je afvraagt: waar doe ik het voor?

De passie en bezieling waarmee je ooit voor dit beroep gekozen hebt lijkt als een nachtkaars uit te gaan. Toch ga je door. Je praat er niet over met collega’s want je wil hen niet met jouw gevoel lastig vallen. Iedereen zet zich volledig in, iedereen rent zich door het vuur; je wil ze niet lastig vallen met gezeur, geklaag of twijfels, dus je gaat door. Hoe lang houdt je het nog vol?

Uitnodiging om het samen te doen

Is de bovenstaande tekst herkenbaar voor je? Je bent niet alleen. Blijf er niet alleen mee rond lopen maar ga het gesprek aan. Geef je op voor een drietal online bijeenkomsten met anderen die hier ook mee worstelen. Door met elkaar in gesprek te gaan over deze worstelingen, waar je eerst nog alleen mee rond liep, zul je merken dat je er niet alleen voor staat. Dat jij anderen en anderen jou kunnen helpen en ondersteunen. Samen met de anderen ga je weer op zoek naar die passie waarmee je begonnen bent. Op zoek naar vernieuwde energie, nieuwe motivatie.

Bijeenkomsten

Tijdens een drietal online bijeenkomsten krijg je, onder leiding van een ervaren gesprekleider van Wijkracht, ruimte en tijd je verhaal te vertellen en te luisteren naar ervaringen van anderen. Alleen al het delen van ervaringen met elkaar levert weer energie op. Je staat er niet alleen voor. Hoewel je de anderen misschien niet kent is er veel er- en herkenning. En zal  je merken dat het je gaat helpen om uit de beknelling te komen. De bijeenkomsten worden online aangeboden (TEAMS) . Voorgestelde tijd is van 15.30 tot 17.00 uur,  maar we kijken welke tijdstip voor alle deelnemers het beste uitkomt .Vanuit een locatie waar jij je op je gemak voelt log je in. Een groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers en een gespreksleider. op momenten die voor alle deelnemers het beste uitkomt

Kosten

Deelname aan een bijeenkomst is kosteloos.

Vragen en/of aanmelden
Als je nog vragen hebt over de bijeenkomsten dan kan je contact op nemen met naam Sidon Schapelhouman 06-34358675 of s.schapelhouman@wijkracht.nl
of Gonneke Kuipers 06-28890640 of go.kuipers@wijkracht.nl 

« Terug naar overzicht