Grip- en glanscursus Hengelo, voor meer glans aan uw leven

Home » Grip- en glanscursus Hengelo, voor meer glans aan uw leven
21.03.2018

Welzijn Ouderen Hengelo, onderdeel van Wijkracht, organiseert in mei weer de Grip en Glanscursus ‘Hoe geef ik weer wat meer glans aan mijn leven?’.

De cursus

Wanneer u ouder wordt, verandert uw situatie. Sommige veranderingen zijn prettig, andere veranderingen hebben we liever niet. Hierdoor kunt u behoefte hebben aan nieuwe manieren om grip te houden op uw leven en het weer wat meer glans te geven. Misschien mist u bijvoorbeeld gezelligheid en mensen om u heen, wilt u graag uw kennissenkring uitbreiden, heeft u behoefte aan leuke bezigheden, maar stelt u het steeds weer uit iets te ondernemen. Dan biedt de cursus Grip en Glans een antwoord, omdat deze speciaal ontwikkeld is voor iedereen die het lastig vindt zelf weer die glans aan het leven te geven.

Als rode draad door de cursus loopt het gebruik van de ‘GLANS-schijf van vijf’. Deze schijf is vergelijkbaar met de voedingsschijf, alleen gaat het niet over gezonde voeding, maar over andere belangrijke ‘voedingsmiddelen’ die mensen nodig hebben om prettig te leven. De Grip en Glanscursus biedt handvatten om ook na de cursus de glans van het leven vast te houden.

Cursus en aanmelding
De cursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. De eerste cursusbijeenkomst is op maandagmiddag 7 mei.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aanmelding is nodig. U kunt zich tot aanmelden tot maandag 23 april bij Ankie klein Gebbink, 06 - 51 46 77 09 / a.kleingebbink@wijkracht.nl of Joke Brinkman, 06 -20 54 11 22 / j.brinkman@wijkracht.nl.

Aan de cursus gaat een persoonlijk kennismakings-/intakegesprek vooraf.

Meer informatie over de cursus vindt u in de Folder Grip en Glanscursus WOH.

« Terug naar overzicht