Masterclass gamen en sociale media; verslaafd of gezond gedrag?

Home » Masterclass gamen en sociale media; verslaafd of gezond gedrag?
6.02.2020

Volle zaal tijdens de masterclass ‘gamen en sociale media, verslaafd of gezond gedrag?’ De stoelen in de theaterzaal van ’t Berflo waren allemaal gevuld op dinsdag 21 januari. De interesse voor dit onderwerp bleek zo groot dat de wachtlijst voor een tweede masterclass zo goed als vol is.

Na de gezamenlijke start werden de deelnemers verdeeld in 3 groepen. Hierbij is er zoveel mogelijk gemixt wat betreft disciplines om zoveel mogelijk van elkaar te leren en de samenwerking te stimuleren. Elke workshop had een interactief karakter waardoor er naast de informatie van de experts ook onderlinge uitwisseling ontstond.
Uit de evaluaties is een positieve beoordeling van de masterclass gekomen: deelnemers hebben met name op preventief en voorliggend vlak veel (nieuwe) informatie gekregen. Ze hebben ook handvatten gekregen hoe ze met deze vraagstukken in de praktijk om kunnen gaan. Daarbij hebben zij kennis gemaakt met de organisaties die kennis en expertise hebben op dit vlak en deze ochtend mogelijk hebben gemaakt. Hoe fijn is het dat deelnemers nu ook een direct contactpersoon hebben om bijvoorbeeld anoniem een casus te bespreken of samen op te trekken? Dat noemen we verbinden en samenwerken bij Wijkracht!

« Terug naar overzicht