Nieuws

Mind Full, of Mindful?

Datum

11 oktober jl. hield Loes Hengelo (onderdeel van Wijkracht) in MFA 't Berflo, haar eerste fysieke bijeenkomst sinds corona.

En hoe!

Met een voorstelling van PEERtoftheater die hun 'stinkende best' deden om zich staande te houden als ouder, was het een feest der herkenning voor het publiek. Met veel humor lieten de dames zien hoe lastig het kan zijn om als ouder altijd maar 'aan' te staan.

Het tweede deel van de avond kregen de veelal jonge ouders in het publiek een workshop van Marjolein Prenger over mindfulness. Even stil staan in het moment en hier bewust van zijn, is soms lastiger dan je denkt.

Al met al was het een succesvolle avond waarin Loes de ouders op mooie wijze liet zien wat je als ouder kunt doen om het jezelf wat lichter te maken.

Dank aan Peertoftheater en Marjolein Prenger voor het verzorgen van een gezellige en leerzame avond!

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.