Nieuws

Terugblik livestreambijeenkomst Steven Pont

Over Veerkracht 2x NEE = JA!

Datum

Nieuw, spannend en boeiend!  

Het eerste Webinar van Loes opvoedvragen, samen met de Wijkracht Academie en de Attendiz Academie met Steven Pont ging over Veerkracht 2x NEE = JA! Aan deze thema-avond voor ouders en professionals uit de Jeugdzorg en het onderwijs deden meer dan 100 deelnemers mee. Zij hebben het interessante verhaal van Steven Pont vanuit huis kunnen volgen.

Steven gaf de deelnemers inzicht en vroeg begrip voor de meest conflictrijke periode in het leven van een kind/jongere. Uiteraard ga hij daarbij tips en adviezen. Een vuistregel die hij in veel opvoedsituaties gebruikt is 'twee keer "nee"  is "JA". 

Is het gevaarlijk? NEE  

Heeft de omgeving er last van? NEE  

Dan is het Okay en dus JA .  

Naast deze en nog meer interessante items haakte Steven ook in op de vragen die deelnemers konden stellen via de chat. Kortom een geslaagde avond!

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.