Nieuws

Nieuw website live!

Welkom op de vernieuwde website van de Wijkracht Academie!

Datum

Een frisse uitstraling en een overzichtelijke weergave van ons aanbod. Dat is wat je op deze website vindt. Ons aanbod kun je eenvoudig filteren door op een van de kenmerken te klikken. Je ziet dan welke trainingen, workshops of bijeenkomsten gepland staan in die categorie. Liever zelf zoeken op een woord? Gebruik dan de zoekbalk en typ je zoekterm in. 

Op de website vind je het aanbod van Wijkracht zelf, maar ook aanbod van externe partners. We doen ons best om het overzicht zo volledig en actueel mogelijk te houden. Je vindt op de site het actuele aanbod, maar ook het volledige aanbod van trainingen dat wij bieden. Zodra een training een (nieuwe) startdatum heeft, verschijnt de training bij het actuele aanbod. 

Heb je vragen over een training? Kijk dan eerst of er contactgegevens bij het aanbod staan en neem contact op met die persoon. Lukt dat niet, bel of mail dan met ons: 088 945 57 22 of academie@wijkracht.nl

Aanmelden voor trainingen kan eenvoudig door het aanmeldformulier in te vullen. 

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.