Podiumbijeenkomst ‘Autisme en relaties’ zeer goed gewaardeerd

Home » Podiumbijeenkomst ‘Autisme en relaties’ zeer goed gewaardeerd
Classmate Classroom Sharing International Friend Concept
12.10.2017

Dinsdag 26 september was de Podiumbijeenkomst rond het thema 'Autisme en relaties'. Een middag die door de bezoekers als zeer waardevol is ervaren.

Een dikke 8

Uit de evaluatie die is ingevuld door meer dan 46 bezoekers, blijkt een zeer goede waardering voor de bijeenkomst. De bijeenkomst is gewaardeerd met een rapportcijfer 8,2!

Ervaringsverhalen

Met name de ervaringsverhalen hebben voor veel herkenning onder de aanwezigen gezorgd. Ook de diversiteit van sprekers in het programma werd goed gewaardeerd. Als verbeterpunt werd aangedragen om de theorie over Autisme & Communicatie naar het begin van het programma te halen. Een verbeterpunt dat we zeker meenemen.

Teruglezen

Was u er niet bij deze middag, of wilt u alles nog eens rustig teruglezen, bekijk dan het verslag van het Autisme Kennisnetwerk Overijssel: Impressie bijeenkomst Autisme en relaties.

Niet vergeten: 28 november

Vergeet niet alvast de volgende Podiumbijeenkomst van dinsdag 28 november in uw agenda te noteren, waarin Mor Polycarpus Augin Aydin, bisschop van de Syrisch-Orthodoxe kerk, en Jan Schukkink, antropoloog vertellen over migratie, zingeving, betekenisverlening en identiteit. Meer informatie vindt u in dit bericht.

« Terug naar overzicht