Wijkracht Academie en coronamaatregelen

Home » Wijkracht Academie en coronamaatregelen
23.01.2022

Wijkracht volgt de regels van de regering het RIVM en de veiligheidsregio Twente.  Door de lockdown liggen sommige trainingen voorlopig stil. Gelukkig is langzaam  steeds weer wat meer mogelijk. Wijkracht Academie doet er alles aan om te zorgen dat, waar en wanneer dit mogelijk is, de trainingen zo snel mogelijk te herstarten of te starten. Wij proberen voor elke training een oplossing te vinden dit in afstemming met de trainers en de trainingslocaties. Ook na herstart kan het betekenen dat een lopende training of cursus tijdelijk opnieuw niet door kan gaan. In deze situaties neemt de trainer of de Academie contact met u op.

Uiteraard houden wij ons tijdens het geven van trainingen/cursussen aan de geldende maatregelen. Of deelnemers de QR code (via de corona check app of geprint) moeten tonen voor deelname aan een cursus of training, is afhankelijk van de locatie waar de training of bijeenkomst gegeven wordt. Hiervoor verwijzen wij u naar de meest actuele informatie op de websites van de betreffende locatie. Ook informatie over hoe om te gaan met het dragen van een mondkapje is hier te vinden.

Wij blijven iedereen graag de ruimte geven. Wij kiezen voor trainingsruimtes die voldoende ruimte bieden om, naar wens, afstand (1,5 meter waar nodig) te kunnen houden. Vanzelfsprekend houden wij ons aan de hygiëne richtlijnen en vragen wij de cursisten om dat ook te doen. Wij zorgen dat er gelegenheid is om de handen te wassen en desinfecteren.

Zijn er vragen of wilt u informatie of een aanmelding doen neemt u dan contact op met Wijkracht. info@wijkracht.nl. Op de website ziet u het actuele aanbod staan.

 

 

 

 

 

 

« Terug naar overzicht