Voor inwoners

Voor inwoners, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen van de gemeenten waar Wijkracht actief is, hebben we een breed aanbod van trainingen, cursussen en bijeenkomsten. Mensen die in een van de gemeenten wonen waar wij actief zijn, mogen gratis meedoen aan ons aanbod. Het gaat om de gemeenten Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal.

Voor jong tot oud
Het aanbod varieert van trainingen voor kinderen en jongeren tot trainingen en cursussen voor mantelzorgers. Het kan gaan om trainingen met meerdere bijeenkomsten, maar we bieden ook kortdurende workshops aan. 

Kennis én vaardigheden
Dat wat we aanbieden is gericht op het verder ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Op zo'n manier dat iemand nog beter in staat is om zelf met situaties om te gaan en zich prettiger in zijn/haar vel voelt. Welzijn verbeteren door kennis en kunde toe te voegen. 

Onze trainingen organiseren we zelf en samen met anderen. Wij geloven in de kracht van kennis delen. Met elkaar en voor elkaar leren en ontwikkelen; dat is de kracht van Wijkracht! 

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.