Voor professionals

Voor professionals die hun kennis willen verbreden of verdiepen, biedt Wijkracht themabijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten en lezingen. Deze organiseren we vaak samen met andere organisaties uit het sociale domein of met gemeenten. 

Interactieve wijze
In deze bijeenkomsten staat het delen van kennis, vaak op interactieve wijze, centraal. Het kan gaan om actuele thema's, maar ook om terugkerende onderwerpen waarin we professionals willen helpen om hun kennis en/of vaardigheden te vergroten. 

SKJ kwaliteitsregister
Voor de professionals van Wijkracht geldt dat zij die met jeugdigen werken, geregistreerd zijn bij het kwaliteitsregister SKJ. Om aan de eisen van het kwaliteitsregister te blijven voldoen geldt dat zij zoveel mogelijk geaccrediteerde scholingen en trainingen volgen. De Wijkracht Academie werkt, indien nodig, samen met erkende opleidingsinstellingen. Ons uiteindelijke doel is ook de interne scholingen en trainingen geaccrediteerd te krijgen.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag eens met ons van gedachten wisselen over de Wijkracht Academie? U bent van harte welkom bij Wijkracht op één van onze locaties in Hengelo, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen en Dinkelland.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, kunt u bellen met Wijkracht, telefoonnummer 088 - 945 57 22 (lokaal tarief). Of kijk op www.wijkracht.nl.